Majlis Rumah Terbuka AMK & Wanita Keadilan Meriah

Pelbagai lapisan masyarakat di sekitar DUN Sg. Acheh meluangkan masa menghadiri majlis rumah terbuka Aidilfitri Angkatan Muda dan Wanita Keadilan Negeri Pulau Pinang pada 3 November yang lepas. PKR Bahagian Nibong Tebal turut sama menjadi tuan rumah bersama bagi majlis kali ini.
Para tetamu yang hadir bukan sahaja menjamu selera denga juadah yang disediakan, tetapi mereka juga turut berpeluang menonton tayangan ucapan DS Anwar Ibrahim di beberapa ceramah yang beliau hadiri. Tayangan VCD VK Lingam juga ditayangkan untuk penduduk tempatan mengetahui isu sebenar yang telah berlaku.

Para tetamu yang hadir telah disambut oleh Ketua AMK Negeri Pulau Pinang, Dr Azhar Dato’ Ahmad, Ketua PKR Nibong Tebal, Ustz Mohktar, Ketua Wanita Pulau Pinang Pn. Norhayati dan beberapa orang exco kedua-dua sayap parti ini.

Pengerusi Perhubungan Negeri, Dato’ Zahrain Hashim dan beberapa pimpinan Perhubungan Negeri turut hadir ke majlis rumah terbuka ini.

Sdr. Azmi Nu yang diminta oleh rakan-rakan menjadi pengacara sementara bagi memperkenalkan calon Sg Bakap, Ustz Mohktar dan calon Sg Acheh, Dr. Azhar.Mereka juga diminta menyampaikan ucapan dan penerangan kepada para tetamu tentang masalah yang dihadapi oleh negara masa kini.

Majlis yang bermula mulai jam 2.00 petang hingga jam 6.00 petang ini antara lain bertujuan untuk mendekatkan masyarakat setempat dengan perjuangan PKR dan Barisan Alternatif

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: